9781860746963 Queer Facts inneholder alt lesber og homser vite om skeiv historie og popkultur - og mye, mye mer. Hør her: boka er et must, straks du åpner boka, vil du lure på hvordan du har klart deg uten.]]> servlet/VisBildeServlet?bildeId=351436 Vesentlige trivialiteter!
Queer facts - The Greatest Gay & Lesbian Trivia Book ever.. er en liten, hendig bok med en utrolig mengde fakta fra den skeive verden. Hver side overrasker med nyttig og unyttig informasjon og kunnskap. Det blir urettferdig å nevne eksempler, vi vil bare si at det er så man får lyst til å pugge hver eneste side! Lærer du deg bare en ørliten brøkdel av det som står på de rosa sidene (ja, papiret er faktisk rosa), har du nok å briefe med i festlige lag i uoverskuelig fremtid. Dette er absolutt fabelaktig!

Boka har forord av Graham Norton, kjent britisk skuespiller, komiker, TV-vert og rikshomse. Forfatterne er Michelle Baker og Stephen Tropicano. Michelle har vært markedsfører i media- og forlagsbransjen gjennom et halvt århundre. Hun bor i Kent, England med sin partner og seks sykler. Stephen er grunnlegger og leder av Ithaca College Communication Programme i Los Angeles, der han underviser i film-historie, -teori og -kritikk. Han er blant annet forfatter av The Prime Time Closet: A History of Gays and Lesbians on TV. Michelle Baker og Stephen Tropicano Queer Facts. The Greatest Gay & Lesbian Trivia Book Ever..

Boka er på engelsk!

]]>
servlet/VisBildeServlet?bildeId=351437 vis_nedtelling 141403 05.11.2004