Meny
 
Velg blant 2,6 millioner titler

Utdrag fra Min kamp 4

Av Karl Ove Knausgård

Jeg svelget og la armene forsiktig rundt henne. Det var som om hun hadde ventet på det, for hun lente hodet tilbake i neste øyeblikk, og jeg la mitt kinn inntil hennes kinn og strøk hendene over magen hennes, hun vendte seg mot meg, jeg kysset henne såvidt.
   - Å, sa hun og snudde seg, la armene rundt meg. Vi kysset lenge. Jeg presset meg mot henne. Jeg kysset halsen hennes, jeg kysset kinnet hennes, jeg kysset den nakne armen hennes. Det bruste i ørene, det dunket i brystet.
   - Kom. Vi går inn på soverommet, sa jeg og tok hånden hennes og leide henne inn. Hun la seg ned på sengen, jeg la meg oppå henne. Med skjelvende hender kneppet jeg opp blusen hennes, under den hadde hun en bh, jeg forsøkte fomlende å få den av, hun lo og satte seg opp, la armene bak på ryggen og hektet hempen av, lot bryst holderen falle og brystene hennes var nakne. Å gud, var de store og deilige. Jeg kysset dem med skjelvende sinn, først det ene, så det andre, brystvortene ble stive i munnen og hun sa åh åh og jeg begynte å fomle med knappene i buksene, fikk dem omsider opp, dro buksene av henne, rev av mine egne, slet genseren over hodet og la meg oppå henne igjen, kjente huden hennes mot min hud, hun var så myk og deilig, og jeg presset meg mot henne, så hard som jeg aldri hadde vært før, og jeg gned meg mot henne og så nei for satan det kan ikke være sant ikke nå! Ikke nå!
   Men joda. En rykning, en krampe, så var alt over.
   Jeg lå helt stille.
   - Hva er det? sa hun og så på meg. - Hendte det noe?
   Hun støttet seg halvt opp med underarmene.
   - Ingenting, sa jeg og vendte meg litt vekk. - Jeg ble så tørst, bare. Tror jeg henter noe å drikke. Vil du ha?

 

Publisert: 09.02.2010
Velg blant 2,6 millioner titler