Meny

Kl 20.00 Takscenen

Velkommen til tidenes første kinovisning på Operataket
Velkommen til gratis førpremiere på La den rette komme inn, basert på John A. Lindqvists roman med samme navn. Forfatteren er på norgesbesøk og innleder før filmvisningen. Gå ikke glipp av tidenes første kinovisning på Operataket!
NB: Husk varme klær!

La den rette komme inn er filmatiseringen av John Ajvide Lindqvists kritikerroste suksessroman med samme navn. Dette er romantikk og horror i 80-tallets Forstads-Sverige. Filmen er allerede prisblønt ved Tribeca filmfestival, og den er en av årets desidert beste filmer.

 Oscar vil bli kvitt plagåndene. Han er 12 år og fantaserer om hevn; om å ta igjen, være sterk og tørre. Så treffer han plutselig en jente. En jente på hans egen alder som han aldri har sett før. Hun er en merkelig skikkelse, tynn og rar, men vakker. Oscar innser snart at hun er annerledes. Hun tåler ikke sollys og kan ikke spise godteri. Hun må bli bedt inn for å komme inn i et rom. Hun bærer på en dyster hemmelighet. Med henne opplever Oscar kjærlighet for første gang. Og hevn.

John Ajvide Lindqvist er tidligere tryllekunstner og stand up-komiker, men har gjort stor lykke som forfatter. La den rette komme inn var hans debutroman.