Fosterhjemshåndboka

Denne nye utgaven av Fosterhjemshåndboka er oppdatert i henhold til bestemmelser i lovverk, forskrifter, retningslinjer og veiledere i tillegg til å gjengi ny forskning og praksis som er relevant for fosterhjemsomsorgen i Norge. Les mer

595,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Denne nye utgaven av Fosterhjemshåndboka er oppdatert i henhold til bestemmelser i lovverk, forskrifter, retningslinjer og veiledere i tillegg til å gjengi ny forskning og praksis som er relevant for fosterhjemsomsorgen i Norge. Dette gjelder spesielt fosterbarns rett til medvirkning og endringer i tilsynet av fosterbarn. Nytt i denne utgaven er tematikk knyttet til små barns utvikling, traumeproblematikk, de ulike veiledningsformer for fosterforeldre og en fostermors erfaringer med fosterbarn med ADHD.
Håndboka er et oppslagsverk hvor fosterforeldre raskt kan finne ut av hvilke lover, rammeverk og praksis som er knyttet til det aktuelle temaet de er interessert i. Boka er også aktuell for tilsynspersoner, besøkshjem og ansatte som arbeider med fosterbarn i kommunalt, statlig og privat barnevern.

Detaljer

Forlag
Kommuneforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
622
ISBN
9788244622554
Utgave
7. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Fosterhjemshåndboka
Format
24 x 17 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fosterhjemshåndboka:

Tre lys

Claire Keegan
Innbundet 
272,- 299,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

AART

Knut Kornelius Gundersen
Paperback 
519,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv