Min side Kundeservice Bli medlem

Når barnet har lagt seg

Nyqvist tilbrakte sitt første år på barnehjem. Da han er seks år, får han vite at han er adoptert. Lengselen etter å vite mer om sitt opphav har preget ham siden. Da han selv får barn, bestemmer han seg for å finne sin mor og far, og vi får i boka følge ham gjennom hans intense leting, gjennom etablering av egen familie og skuespillerkarriere og livet som kjendis. Les mer

299,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Nyqvist tilbrakte sitt første år på barnehjem. Da han er seks år, får han vite at han er adoptert. Lengselen etter å vite mer om sitt opphav har preget ham siden. Da han selv får barn, bestemmer han seg for å finne sin mor og far, og vi får i boka følge ham gjennom hans intense leting, gjennom etablering av egen familie og skuespillerkarriere og livet som kjendis. Vi ser hvordan de manglende røttene i hans liv hele tiden følger ham som en skygge. Vi får se en annen Michael enn den vi ser i mediene. En usikker, nedbrutt, rasende og entusiastisk Michael. En som du og jeg. En som ikke vet hva han skal gjøre når han ikke kan sjarmere med sin verbale kraft. Som når han kommer til Italia og ikke kan italiensk. Vi får bli med på innsiden av skuespillermiljøet - bak scenen så å si - og blir kjent med Michael som skuespiller. Hvordan hans bakgrunn preger hver eneste rolle han spiller. Hva teateret betyr for ham. En lavmælt, intens og eksistensiell beretning.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202329693
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Originaltittel
När barnet lagt sig

Medlemmers vurdering

G
Glad i bøker – 14.06.2010

– Boka Når baarnet har lagt seg er skrevet av den kjente svenske skuespilleren Michael Nyqvist. Boka handler om han selv, og hvordan livet hans artet seg etter at han fikk vite som barn at han var adoptert. Her utleverer han seg sjøl og sine følelser. Vi får høre om hans trang til å finne sine rette foreldre. Dette er ei nær og rørende bok. Vi kommer tett inn på forfatteren og han gir av seg sjøl. Vi blir godt kjent med ham både som barn og voksen. Og vi følger ham i jakten på sine røtter og sin identitet. Boka er preget av sterke følelser og den var svært gripende. Anbefales.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Når barnet har lagt seg:

Se flere

Logg inn

Handlekurv