Meny
 

Adventskalender adventsmagi 2021

Cemo

Adventsmagi i hver eneste luke

Les mer
Vår pris
299,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Vår pris: 299,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Mer om produktet

Fra Cemo kommer denne koselige adventskalenderen laget i samarbeid med Björg Thorhallsdottir. Her er det skapt adventsmagi, slik at førjulstiden kan gi deg luker til ro, ettertanke og nytelse. Et øyeblikk hver adventsmorgen kan du nyte en liten søt overraskelse, mens du leser dagens sitat.

Julekalenderen er en perfekt førjulsgave til både deg selv og en venn.

Ingredienser:
Melkesjokolade (sukker, helmelkspulver, kakaomasse, kakaosmør, mysepulver (melk), emulgator (soyalecitin), vaniljearoma), vingummi (sukker, invertsukkersirup, vann, maisstivelse, glukosesirup, sitronsyre, aroma, overflatebehandlingsmiddel (karnaubavoks), kokosolje), hvit sjokolade (sukker, kakaosmør, helmelkspulver, emulgator (soyalecitin), vaniljearoma, pektin E440) , karamellsjokolade (sukker, helmelkspulver, kakaomasse, kakaosmør, mysepulver (melk), emulgator (soyalecitin), vaniljearoma), vegetabilsk fett (kokos), sukker, glukosesirup, lakris (melasse, hvetemel, sukker, salmiakk, lakrisrotekstrakt, rapsolje), melkekremfyll (sukker, vegetabilsk fett (kokos), mysepulver (melk), skummetmelkpulver, helmelkspulver, kjekskuler (sukker, mel (mais, ris, hvete), malt, salt ), saltkringlebiter (hvetemel, salt, solsikkeolje, hvetemaltmel, gjær), couverturesjokolade (sukker, kakaosmør, helmelkspulver, kakaomasse, emulgator (soyalecitin), sitronsyre, vaniljearoma),fettredusert kakaopulver, mysepulver (melk), mørk sjokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulator (soyalecitin)), kakaopulver, vann, dekstrose, melis, gelatin, havsalt, himalayasalt, salt, emulgator (soyalecitin), aromaer (vanilje, bringebær, ingefær, melk), hydrolyserte melkeproteiner. Melkesjokoladen inneholder minst 31% kakaotørrstoff og minst 13% melketørrstoff. Den hvite sjokoladen inneholder minst 29% kakaotørrstoff og minst 23%melketørrstoff. Karamellsjokoladen inneholder minst 30% kakaotørrstoff og 14% melketørrstoff. Couverturesjokoladen inneholder minst 9% kakaotørrstoff og minst 6% melketørrstoff. Den mørke sjokoladen inneholder minst 18% kakaotørrstoff og minst 7% melketørrstoff.

Fakta