Albert og Skybert leker

; Torill Hofmo (Oversetter)

Skybert er den hemmelige vennen til Albert - så hemmelig at bare Albert kan se ham. Les mer
Vår pris: 163,-
Spar: 16,-

Veil. pris: 179,-  (Innbundet)
Leveringstid: Midlertidig tomt på lager

  Kjøp NÅ - få 8 bonuskroner!

Om boka

Her kommer Albert og Skybert
Bøkene om Albert Åberg har gledet flere generasjoner små og store lesere. Albert er ikke bare en barnebokfigur, han er en venn som vet og forstår hvordan det er å være liten.

En liten fyr med sjarm
Albert Åberg gjør inntrykk, ja selv etter snart 40 år er Albert Åberg-bøkene like populære. Hva er det som gjør at barna liker akkurat denne figuren? Jo, Albert opplever ting som er kjent for de aller fleste, og slike figurer synes barna det er morsomt å høre om. Han er en nær og kjær venn med varm humor, som finner på mange rare ting - akkurat som andre barn.

Skybert - den hemmelige vennen
Albert er en liten, ganske vanlig gutt, som bor sammen med pappaen sin. Han har en oppdiktet venn som heter Skybert og han er så hemmelig at bare Albert kan se ham. I denne boka er Skybert med Albert når Albert kjører tog, graver i sanden eller bygger hemmelig hytte under bordet.

Albert og Skybert leker er en lekebok av tykk kartong hvor barnet kan dra i klaffene i boka og bildene vil da endre seg. En fin bok for de minste som ikke alltid har tid nok til å høre en hel Albert-fortelling.

Fakta