Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Glad, sint, redd

Bli med på en spennende reise inn i en verden av kunnskap. Hva skjer i barnehagen og på bondegården? Hvordan håndterer man skiftende følelser? Og hvordan er det egentlig å få en ny baby i huset? Smarte små-serien er en faktaserie som tar barnas spørsmål på alvor. Les mer

199,-

219,- Spar: 20,-

Spiral
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Bli med på en spennende reise inn i en verden av kunnskap. Hva skjer i barnehagen og på bondegården? Hvordan håndterer man skiftende følelser? Og hvordan er det egentlig å få en ny baby i huset? Smarte små-serien er en faktaserie som tar barnas spørsmål på alvor. Smarte, små oppdagere fortjener smarte svar! I denne kvalitetsserien blandes læring med lek.Morsomme oppgaver og klaffer gjør det ekstra spennende å utforske boken. Inneholder fargerike illustrasjoner.

Medlemsvurdering:
Denne boknserien er fantastisk engasjerede for vår minstemann. Faktabasert og lærererik, med små klaffer å åpne. Solide bøker. Passe størrelse slik de selv kan holde og kikke i. Gjelder hele serien av "smarte små".

Elisabeth

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Schibsted
Innbinding
Spiral
Språk
Bokmål
ISBN
9788251661744
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Ängstlich, wütend und fröhlich sein
Format
20 x 18 cm
Serie
Smarte små

Medlemmers vurdering

S
Siri K. Knudsen – 24.07.2017

– En av toåringens favorittbøker. Beskriver ulike følelser på en enkel og naturlig måte. Gode illustrasjoner, og klaffer for å løfte opp. Anbefales!

L
Linda – 28.03.2016

– Fin bok om følelser

E
Elisabeth – 03.11.2014

– Denne boknserien er fantastisk engasjerede for vår minstemann. Faktabasert og lærererik, med små klaffer å åpne. Solide bøker. Passe størrelse slik de selv kan holde og kikke i. Gjelder hele serien av "smarte små".

Oppdag mer

Bøker som ligner på Glad, sint, redd:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv