Min side Kundeservice Bli medlem

Legevaktarbeid

en innføringsbok for leger og sykepleiere

Dette er en revisjon og oppdatering av den eneste fag- og læreboken på norsk om legevakt. Boken er skrevet for å belyse et vidt spekter av temaer i legevaktarbeidet.
Den presenterer også noen typiske og vanlige kliniske problemstillinger, med vekt på forløpene, fra den første henvendelsen til pasienten har fått hjelp gjennom råd, behandling på legevakten eller innleggelse i sykehus. Les mer

639,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Dette er en revisjon og oppdatering av den eneste fag- og læreboken på norsk om legevakt. Boken er skrevet for å belyse et vidt spekter av temaer i legevaktarbeidet.
Den presenterer også noen typiske og vanlige kliniske problemstillinger, med vekt på forløpene, fra den første henvendelsen til pasienten har fått hjelp gjennom råd, behandling på legevakten eller innleggelse i sykehus.

Boken er spesielt tilrettelagt for sykepleiere som arbeider i legevakt og legevaktsentral, for LIS1-leger og andre legevaktleger, for utdanningskandidater i allmennmedisin og for studenter i sykepleie og medisin. Ambulansearbeidere, paramedics, spesialsykepleiere og andre som samarbeider med legevaktpersonell i den akuttmedisinske kjeden eller i kommunehelsetjenesten, vil ha nytte av boken. Legevaktledere på alle nivåer er også målgruppe.

Anmelderne sier:

"Legevaktene er ryggraden i det norske helsevesenet når fastlegekontorene er stengt. Likevel vies legevaktmedisin lite tid i både lege- og sykepleierstudiet. Derfor er det viktig med en bok som gir et helhetlig innblikk i et spennende fag, og på dette leverer redaksjonen og forfatterne." Les hele anmeldelsen i Tidsskrift for Den norske legeforening.

Se innholdsfortegnelse:

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
399
ISBN
9788205530966
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

A
Anne Line – 14.02.2017

– Lgevaktarbeid

Oppdag mer

Bøker som ligner på Legevaktarbeid:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Syk

Vegard Bruun Bratholm Wyller
Innbundet 
1949,-
 

Frisk

Vegard Bruun Bratholm Wyller
Innbundet 
1199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv