Gigantsalget er utvidet: inntil -70% på varer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Fra nå av kan alt skje

roman

«Den 84-årige Katrin Li blir trolig en av bokhøstens mest interessante romanskikkelser. (...) Sterkest er skildringen av hverdagene til den eldre kvinnen, de er i all sin enkelhet gripende fortalt.»

Aftenposten

På Fjordtun eldresenter bor en vital og munnrapp kvinne ved navn Katrin Li. Hun kjører elektrisk stolscooter, danser på plenen i haglbyger om kvelden og vanker rundt i nærmiljøet med den største selvfølgelighet. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

På Fjordtun eldresenter bor en vital og munnrapp kvinne ved navn Katrin Li. Hun kjører elektrisk stolscooter, danser på plenen i haglbyger om kvelden og vanker rundt i nærmiljøet med den største selvfølgelighet. For de andre beboerne på senteret er den pensjonerte legen en ledestjerne, en kvinne man gjerne vil være i nærheten av.

Innenfor leilighetens fire vegger kryper hun mer sammen. Leddene svir og verker, kroppen går i lås. Skarpe og konfronterende telefonsamtaler med sønnen får henne stadig ut av balanse. Og ved å gå gjennom alt av gamle minner - postkort, brev, fotografier - børster hun støv av både det som har vært, og det som kunne blitt. Hvilke deler av fortiden er det verdt å dvele ved? Og hvilke spor er det best å skjule for alltid?

I romanen "Fra nå av kan alt skje" flettes viktige historiske hendelser sammen med det personlige og skjellsettende. Med alvor og overskudd skriver Espen Haavardsholm frem en kvinne som har levd et uvanlig rikt og hendelsesfylt liv.

Detaljer

Forlag
Oktober
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
252
ISBN
9788249521548
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
21 x 14 cm
Nr
8199132

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Den 84-årige Katrin Li blir trolig en av bokhøstens mest interessante romanskikkelser. (...) Sterkest er skildringen av hverdagene til den eldre kvinnen, de er i all sin enkelhet gripende fortalt.»

Aftenposten

Medlemmers vurdering

L
Lis gundelach – 09.03.2022

– En hyggelig og ettertenksom bok

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fra nå av kan alt skje:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Nansen

Harald Dag Jølle
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv