Min side Kundeservice Bli medlem

Healing i teori og praksis

en lærebok i healing

Boken er en lærebok innen healing, samtidig som den dekker sentrale emner for deg som ønsker å bli registrert healer i Norge. Med etikk og VEKS utdannelse fra et healerforbund kan du registrere deg i Alternativregisteret i Brønnøysund. Les mer

355,-

390,- Spar: 35,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Boken er en lærebok innen healing, samtidig som den dekker sentrale emner for deg som ønsker å bli registrert healer i Norge. Med etikk og VEKS utdannelse fra et healerforbund kan du registrere deg i Alternativregisteret i Brønnøysund. Dette gjør at du kan arbeide uten å ta mva fra dine klienter.

Healingen du kan lære av boken, er en spirituell og holistisk healing, som er enkel og kraftfull. Den samme healing har blitt brukt av de største healerne vi har hatt de siste 100 år. I boken er det eksempler fra mange av disse healerne og deres arbeid.


Boken kan brukes individuelt, eller du kan anvende den sammen med andre i en treningssirkel. Læreboken er og laget for de som holder kurs innen temaet. Den vil gi deg som kursholder både teori og øvelser som du kan bruke på dine studenter. Forfatteren, André Kirsebom, har i flere år studert healing på det prestisjetunge Arthur Findlay College i England.

Detaljer

Forlag
Kolofon
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
286
ISBN
9788230012888
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Healing i teori og praksis
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Healing i teori og praksis:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ørret

Lars Nilssen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv