Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Dagaktivitetstilbud for personer med demens

en håndbok

I 2020 fikk kommunene en lovfestet plikt til å ha dagaktivitetstilbud til hjemmeboende personer med demens. Denne håndboka gir oppdatert kunnskap om hvordan en kommune kan etablere og drive dagaktivitetstilbud for denne pasient- og brukergruppa. Les mer

255,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

I 2020 fikk kommunene en lovfestet plikt til å ha dagaktivitetstilbud til hjemmeboende personer med demens. Denne håndboka gir oppdatert kunnskap om hvordan en kommune kan etablere og drive dagaktivitetstilbud for denne pasient- og brukergruppa. Håndboka vil være aktuell for ansatte i kommunen som skal jobbe med planlegging og etablering av nye dagaktivitetstilbud til hjemmeboende personer med demens og personell som arbeider på slike tilbud.

Boka tar utgangspunkt i punkter som kan være viktige ved planlegging av dagaktivitetstilbud, og setter deretter fokus på etablering og drift. Til slutt i boka er det en innføring i juridiske aspekter som vurderes som sentrale i denne forbindelsen. Her gis det blant annet en introduksjon av aktuelle lover og sentrale rettigheter for pasienter, brukere og nærmeste pårørende. Ved etablering av dagaktivitetstilbud oppfordres det til å tenke nytt og kreativt, og vi håper at denne håndboka kan bidra til det. Håndboka er laget av Aldring og helse på oppdrag fra Helsedirektoratet, og er en revidering av utgaven fra 2012.

Detaljer

Forlag
Aldring og helse
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
103
ISBN
9788280615183
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Etablering og drift av dagaktivitetstilbud for personer med demens
Format
30 x 21 cm
Serie
Demensplan 2020
Demensplan 2015
Håndbok. Nasjonalt kompetansesenter for aldring og helse

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dagaktivitetstilbud for personer med demens:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv