Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Demens

sykdommer, diagnostikk og behandling

Boka er rettet mot universiteter og høyskoler, og vil være nyttig for helsepersonell som møter personer med demens i sitt arbeid. To av nestorene innenfor arbeidet med demens i Norge i en årrekke, Knut Engedal og Per Kristian Haugen, er redaktører. Les mer

625,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Boka er rettet mot universiteter og høyskoler, og vil være nyttig for helsepersonell som møter personer med demens i sitt arbeid. To av nestorene innenfor arbeidet med demens i Norge i en årrekke, Knut Engedal og Per Kristian Haugen, er redaktører. De har fått med seg et knippe av de mest fremtredende fagfolkene på demens i landet som bidragsytere.
Demens - sykdommer, diagnostikk og behandling gir et helhetlig perspektiv og et solid faglig grunnlag, for å kunne ivareta personer med demens. Boka fokusere på at omsorg, utredning og behandling skal være tilpasset hver enkelt person med demens og hans eller hennes nærstående.
Boka tar utgangspunkt i at ulike typer demens og de ulike utviklingstrinn i demensforløpet vil gi seg forskjellig utslag psykologisk, atferdsmessig, motorisk og i dagliglivets fungering.

Detaljer

Forlag
Aldring og helse akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
398
ISBN
9788280613394
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Demens
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Demens:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Julemat

Ida Gran-Jansen
Paperback 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv