En dag og en reise

dagaktivitetstilbud for hjemmeboende personer med demens

Ny bok presenterer dagaktivitetstilbud over hele landet gjennom tekst og bilder. Med denne boken, som har blitt til gjennom et samarbeidsprosjekt mellom Kirkens Bymisjon, SINTEF og Aldring og helse, har vi ønsket å gi ideer og bidra til lokalt innovativt entreprenørskap rundt etablering og drift av dagaktivitetstilbud. Les mer

355,-
Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Ny bok presenterer dagaktivitetstilbud over hele landet gjennom tekst og bilder. Med denne boken, som har blitt til gjennom et samarbeidsprosjekt mellom Kirkens Bymisjon, SINTEF og Aldring og helse, har vi ønsket å gi ideer og bidra til lokalt innovativt entreprenørskap rundt etablering og drift av dagaktivitetstilbud.
Norge er et stort og forskjelligartet land. Livet og kulturen er forskjellig i drabantbyen Fyllingsdalen i Bergen, den sjøsamiske bygda Kokelv i Vest-Finnmark og Nordmarka i Oslo. Dagaktivitetstilbudet må benytte kulturen sin som base og integrere miljøbehandling og fag. Det finnes ingen standard. Menneskelivene er ulike, men behovet for tilhørighet er likt.

Detaljer

Forlag
Aldring og helse
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
125
ISBN
9788280612496
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
En dag og en reise
Format
27 x 22 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En dag og en reise:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Smart

Simon-Peter Neumer
Paperback 
249,-
 

Smart

Simon-Peter Neumer
Paperback 
279,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv