Meny
 
En dag og en reise - 
      Rune Aarbø Reinaas
    
      Martin Lundsvoll

En dag og en reise

dagaktivitetstilbud for hjemmeboende personer med demens

; Martin Lundsvoll (Illustratør)

Ny bok presenterer dagaktivitetstilbud over hele landet gjennom tekst og bilder. Med denne boken, som har blitt til gjennom et samarbeidsprosjekt mellom Kirkens Bymisjon, SINTEF og Aldring og helse, har vi ønsket å gi ideer og bidra til lokalt innovativt entreprenørskap rundt etablering og drift av dagaktivitetstilbud. Les mer
Vår pris
355,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 355,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Ny bok presenterer dagaktivitetstilbud over hele landet gjennom tekst og bilder. Med denne boken, som har blitt til gjennom et samarbeidsprosjekt mellom Kirkens Bymisjon, SINTEF og Aldring og helse, har vi ønsket å gi ideer og bidra til lokalt innovativt entreprenørskap rundt etablering og drift av dagaktivitetstilbud.
Norge er et stort og forskjelligartet land. Livet og kulturen er forskjellig i drabantbyen Fyllingsdalen i Bergen, den sjøsamiske bygda Kokelv i Vest-Finnmark og Nordmarka i Oslo. Dagaktivitetstilbudet må benytte kulturen sin som base og integrere miljøbehandling og fag. Det finnes ingen standard. Menneskelivene er ulike, men behovet for tilhørighet er likt.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aldring og helse
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 125
ISBN: 9788280612496
Utgave: 1. utg.
Format: 27 x 22 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger