Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Se hvem jeg er!

personsentrert omsorg ved demens

I Forskrift om nasjonal retningslinje for sykepleierutdanning av 15.03.2019 legges det vekt på personsentrert omsorg i sykepleie. Andreutgaven gir derfor en dypere teoretisk og praktisk innsikt i emnet personsentrert omsorg ved demens. Les mer

339,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

I Forskrift om nasjonal retningslinje for sykepleierutdanning av 15.03.2019 legges det vekt på personsentrert omsorg i sykepleie. Andreutgaven gir derfor en dypere teoretisk og praktisk innsikt i emnet personsentrert omsorg ved demens.

Revidert utgave er utvidet med en nærmere beskrivelse av behov hos personer med demens og hvordan helse- og omsorgspersonell kan legge til rette for brukermedvirkning.

Målet er å bidra til å gjøre leseren (studenten) i stand til å gi en individuelt tilpasset omsorg og behandling som er i tråd med oppdatert viten på fagfeltet. Rokstad legger særlig vekt på en klinisk tilnærming og en synliggjøring av sammenhengen mellom teori og praksisutøvelse. Hun belyser også forhold ved ledelse og organisering av tjenestene som har innvirkning på muligheten for å utøve personsentrert omsorg i praksis.

Boken er skrevet for studenter på bachelornivå innenfor ulike helsefag som sykepleie, vernepleie, ergoterapi og fysioterapi.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
125
ISBN
9788215035857
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Se hvem jeg er!
Format
23 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Se hvem jeg er!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Falken

Tom Egeland
Innbundet 
363,- 399,-
 

Codex

Tom Egeland
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv