Min side Kundeservice Bli medlem

Barack Obama

The Movement for Change

Tells the story of a visionary leader who refuses to be limited by America's history and determines instead to change it. His plan for change is the expression of a movement for justice: a movement that has swept forward with the collective energy of great leaders like Martin Luther King, Robert F Kennedy, and Lyndon B Johnson. Les mer

109,-
Paperback
Sendes innen 21 dager

Logg inn for å se din bonus

Tells the story of a visionary leader who refuses to be limited by America's history and determines instead to change it. His plan for change is the expression of a movement for justice: a movement that has swept forward with the collective energy of great leaders like Martin Luther King, Robert F Kennedy, and Lyndon B Johnson.

Medlemsvurdering:
Foruten hans personlige biografi, er dette min absolutte favorittbok når det kommer til historien og framleggelsen av politikken og planene til Barack Obama, da vi i denne boken får et velfungerende og rørende syn på hans visjoner og ønsker for USA, men også hans planer for fred og moderasjon av krigføring på verdensbasis. Obama har allerede skrevet historie, men det flotte med denne boken er at vi også får en forståelse og et innblikk i maskinen som har drevet Obama til suksess, hans støtteapparat og kampanjeansvarlige en enormt viktig del av hans seier og planer videre. Denne boken er godt og lett skrevet, og vi følger Obama gjennom barndom, ungdomstid og voksen alder, både med familie i form av kone og barn, men også hans røtter og oppvekst i blant annet en tid og sted der penger og mat ikke alltid var en selvfølge. Boken er rørende og underholdende, og kanskje en av de viktigste når det kommer til å skape et sannferdig bilde av Obama.

Ulle

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Arcadia Books
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
213
ISBN
9781906413231
Utgivelsesår
2009
Format
18 x 11 cm

Medlemmers vurdering

J
Johna – 10.12.2009

– Dette året må ha vært ganske surrealistisk for verdens mektigste mann, som insatt som amerikansk president, men også vinner av Nobels Fredspris. Det har vært mye debatt og diskusjon rundt ham den siste tiden, og det er forståelig med tanke på alle sakene han arbeider med og prosessene han har satt i gang for å oppnå mer fred i verden og i USA. Denne boken gir et av de aller beste innblikkene i hans liv og oppvekst, hans politiske syn og meninger, men også hans familieliv og mer private sider. Skal du lese en bok om Obama, så er dette et godt valg, da selvsagt overskygget av Obamas egne biografier. Dette er en bok jeg så absolutt vil anbefale at dere leser, da det er viktig at vi ser visjonen til en mann som nå er verdens mektigste!

U
Ulle – 09.10.2009

– Foruten hans personlige biografi, er dette min absolutte favorittbok når det kommer til historien og framleggelsen av politikken og planene til Barack Obama, da vi i denne boken får et velfungerende og rørende syn på hans visjoner og ønsker for USA, men også hans planer for fred og moderasjon av krigføring på verdensbasis. Obama har allerede skrevet historie, men det flotte med denne boken er at vi også får en forståelse og et innblikk i maskinen som har drevet Obama til suksess, hans støtteapparat og kampanjeansvarlige en enormt viktig del av hans seier og planer videre. Denne boken er godt og lett skrevet, og vi følger Obama gjennom barndom, ungdomstid og voksen alder, både med familie i form av kone og barn, men også hans røtter og oppvekst i blant annet en tid og sted der penger og mat ikke alltid var en selvfølge. Boken er rørende og underholdende, og kanskje en av de viktigste når det kommer til å skape et sannferdig bilde av Obama.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Barack Obama:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv