Meny
 

100 dager med Jesus

; Tomas Øvergaard (Oversetter)

I 100 dager inviteres du til å følge den Jesus som disippelen Johannes beskriver i Johannes evangeliet.Bibeltekster som la til grunn at Jesus virkelig var både Gud og menneske, og at alt Han gjorde har en evig hensikt og sier noe til oss og om oss. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

I 100 dager inviteres du til å følge den Jesus som disippelen Johannes beskriver i Johannes evangeliet.Bibeltekster som la til grunn at Jesus virkelig var både Gud og menneske, og at alt Han gjorde har en evig hensikt og sier noe til oss og om oss.

Boken er skrevet som en andaktsbok, med fokus på temaer og bibelfortellinger som beskriver Jesus både som person og det Han gjorde. Med enkle tekster og kommentarer går vi sakte gjennom Johannes evangeliet og inspireres av forfatteren til en prosess av forandring gjennom refleksjoner og bønn.

Hundre dager er tid nok til å kunne starte nye prosesser og få til varige kursendringer. La 100 dager med Jesus inspirere deg til en ny begynnelse - på et helt år, et tiår, et helt liv og til slutt en hel evighet!

Denne boken er skrevet til deg som ønsker å lære Jesus å kjenne enten du er en kristen eller ikke.

«Det vil bli noen revolusjonerende dager som kan forandre ditt syn på livet, deg selv og på Jesus.» Niklas Piensoho

Fakta