BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Hanns og Rudolf

en tysk jødes jakt på kommandanten i Auschwitz

Hanns Alexander er en tysk jøde som flyktet med sin familie til London pa? 1930-tallet. Rudolf Ho?ss er bondesønnen som ble ansvarlig for mordet pa? mer enn en million menn, kvinner og barn. I mai 1945 er krigen over. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Hanns Alexander er en tysk jøde som flyktet med sin familie til London pa? 1930-tallet. Rudolf Ho?ss er bondesønnen som ble ansvarlig for mordet pa? mer enn en million menn, kvinner og barn. I mai 1945 er krigen over. Et britisk spesialteam fa?r i oppdrag a? arrestere nazistenes verste krigsforbrytere, som er pa? flukt gjennom et kontinent i ruiner. Hanns er en av teamets ledende etterforskere. Og Rudolf blir hans fremste ma?l.

I Hanns og Rudolf forteller Thomas Harding for første gang hele historien om hvordan hans grandonkel sporet opp den fryktede kommandanten i Auschwitz. Ved hjelp av brev og memoarer kommer forfatteren tett pa? to tyske menn hvis liv skal ta vidt forskjellig retning, for sa? a? krysses pa? høyst dramatisk vis - fra første verdenskrig og mellomkrigstidens Berlin, frem til grusomhetene i konsentrasjonsleirene og oppgjøret i krigsforbryterdomstolene.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202838072
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Hanns and Rudolf. The German Jew and the Hunt for the Kommandant of Auschwitz

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hanns og Rudolf:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv