Meny
Slangetemmersken - Arne Hammerstad

Slangetemmersken

En gammel jødisk kvinne returnerer til Montmartre for å feire 75-årsdagen for frigjøringen av Paris, sammen med sin sønn. Grepet av minnene fra krigen, åpner hun seg og forteller den ufattelige historien om sin mor, Rakel Crémieux, som livnærte seg som kabaretsangerinne på Théâtre de la Comédie Mondaine, da hennes mann ble sendt ut i krigen. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

En gammel jødisk kvinne returnerer til Montmartre for å feire 75-årsdagen for frigjøringen av Paris, sammen med sin sønn. Grepet av minnene fra krigen, åpner hun seg og forteller den ufattelige historien om sin mor, Rakel Crémieux, som livnærte seg som kabaretsangerinne på Théâtre de la Comédie Mondaine, da hennes mann ble sendt ut i krigen. Ved en tilfeldighet kommer en kveld SS-Sturmbannführer Günther Kaufmann til teatret for å se henne opptre, og han blir fullstendig betatt av hennes forføreriske skjønnhet.

To måneder senere forlater den skjøre harmonien i byen. 13 152 jøder deporteres og sendes til utryddelsesleiren Auschwitz, deriblant Rakel og hennes datter. På den gruslagte veien mot gasskammeret får SS-Sturmbannführer Kaufmann øye på sangerinnen fra teatret og hennes datter i mengden, og velger å redde dem - bare noen få meter unna døden. Men livet har også sin pris. Når fredsdagene kommer, blir hun tvunget til å velge mellom den forhatte redningsmannen fra Auschwitz eller sin kjære ektemann, som har returnert til Paris for å søke etter sin elskede kone og datter.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kolofon
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 289
ISBN: 9788230023907
Utgave: 1. utg.
Format: 23 x 16 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger