Min side Kundeservice Bli medlem

Vår mann på kysten

"Arnfinn Haga er «vår» mann når det gjeld andre verdskrigen. (...) ein biografi over ein som var viljug til å gje alt, og som fekk ingenting att og ingenting gratis etterpå."

Egil Morland, Dagen

Dette er den spennende beretningen om en av pionerene blant telegrafistene under krigen. Eivind Viken ble rekruttert i London etter en strabasiøs ferd fra Sverige, blant annet med tog gjennom Russland og Ukraina og med skip rundt Kapp det gode håp, og ble Secret Service-agenten som opererte fem radiostasjoner på norskekysten i tidsrommet fra høsten 1941 og fram til freden. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Dette er den spennende beretningen om en av pionerene blant telegrafistene under krigen. Eivind Viken ble rekruttert i London etter en strabasiøs ferd fra Sverige, blant annet med tog gjennom Russland og Ukraina og med skip rundt Kapp det gode håp, og ble Secret Service-agenten som opererte fem radiostasjoner på norskekysten i tidsrommet fra høsten 1941 og fram til freden.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
205
ISBN
9788202509439
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
21 x 14 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

"Arnfinn Haga er «vår» mann når det gjeld andre verdskrigen. (...) ein biografi over ein som var viljug til å gje alt, og som fekk ingenting att og ingenting gratis etterpå."

Egil Morland, Dagen

"Arnfinn Haga har ei eineståande evne til å formidla dei mest dramatiske hendingar i eit nøkternt kvardagsspråk, ofte med innslag av dialektord og uttrykk frå fiskarbønder og sjøfolk. Hans skildringar av livet og lagnaden til alle dei slitarane som hjelpte Viken og andre på liknande oppdrag, ofte med tap av både liv og eigedom som einaste takk, er forbiletleg. (...) "Vår mann på kysten" høyrer til mellom dei aller beste av Haga sine bøker."

Nils Kvamsdal, Avisa Hordaland

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vår mann på kysten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Afrika

Solveig Thime
Innbundet 
327,- 359,-
 

Hagelin

Nina Drolsum Kroglund
Innbundet 
362,- 398,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv