Vi sloss for Norge

frontkjemper og motstandsmann - fiender i krig, venner i fred

En gang dødsfiender på hver sin side i en brutal krig: Bjørn Østring, brennende medlem av Nasjonal Samling, soldat på Østfronten og sjef for Quislings livgarde og Svein Blindheim, høyt dekorert motstandsmann fra aprildagene 1940, håndplukket til Kompani Linge, aktiv sabotør bak de tyske linjer og toppmann i Milorg. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

En gang dødsfiender på hver sin side i en brutal krig: Bjørn Østring, brennende medlem av Nasjonal Samling, soldat på Østfronten og sjef for Quislings livgarde og Svein Blindheim, høyt dekorert motstandsmann fra aprildagene 1940, håndplukket til Kompani Linge, aktiv sabotør bak de tyske linjer og toppmann i Milorg.

Østring og Blindheim var begge villige til å ofre livet for noe de trodde på, men hva lå bak deres engasjement? Deres opplevelser under den annen verdenskrig - og i rettsoppgjøret etterpå - gir en unik mulighet til å se historien fra to ulike ståsted.

I dag er Bjørn Østring og Svein Blindheim ikke bare naboer, men gode venner. Denne boken er også en fortelling om en forsoningen dem imellom.

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
181
ISBN
9788202275433
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Originaltittel
Vi sloss for Norge
Format
22 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vi sloss for Norge:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

SS

Guido Knopp
Innbundet 
362,- 398,-
 

Kreta

Antony Beevor
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv