Anestesiologi

en innføringsbok

En innføringsbok i anestesiologi på norsk.

Boken omhandler forhold knyttet til forberedelser, bruk og oppfølging av forskjellige typer anestesi, samt gir en kortfattet innføring i moderne farmakologi, intensivmedisin, akuttmedisin, smertebehandling og etiske spørsmål. Les mer

659,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

En innføringsbok i anestesiologi på norsk.

Boken omhandler forhold knyttet til forberedelser, bruk og oppfølging av forskjellige typer anestesi, samt gir en kortfattet innføring i moderne farmakologi, intensivmedisin, akuttmedisin, smertebehandling og etiske spørsmål. Boken inneholder konkrete anvisninger og oppskrifter for bl.a. henvisningsrutiner, overvåking, smertebehandling og postoperative rutiner. Siden første utgave i 2009 er boken grundig revidert og utvidet med tekst og nye kapitler, blant annet et kapittel om intensivmedisin skrevet av Hans Flaatten.

Boken er i første rekke skrevet for medisinstudenter, men vil også være nyttig som en første innføring for leger og sykepleiere under spesialisering innenfor anestesiologi. Boken kan også brukes til oppslag og oversikt for andre grupper av helsepersonell som henviser, behandler og følger opp operasjonspasienter.

Les anmeldelse av Anestesiologi i Tidsskrift for den norske legeforening.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
254
ISBN
9788205494725
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Anestesiologi
Format
24 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Anestesiologi:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv