Min side Kundeservice Bli medlem

Restart: å være digital i skole og utdanning

Hvordan kan digitale læremidler brukes i undervisninga, i alle fag, på alle trinn?
Denne boka inneholder både teoretiske perspektiver og empiriske bidrag, og den beskriver ulike sider ved bruk av digitale verktøy i praksis. Les mer

499,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Hvordan kan digitale læremidler brukes i undervisninga, i alle fag, på alle trinn?
Denne boka inneholder både teoretiske perspektiver og empiriske bidrag, og den beskriver ulike sider ved bruk av digitale verktøy i praksis. Et premiss for boka er å vurdere bruken av teknologi som grunnmur i en elevaktiv læringskultur. Forfatterne presenterer både undervisningsopplegg og læringsaktiviteter, og viser hvordan læring vil ha større utbytte når elever og lærere samarbeider og hjelper hverandre. Konteksten for læring og utdanning er ikke begrenset til det tradisjonelle klasserommet, lærernes rolle er i større grad å tilrettelegge for elevaktiv læring der man lærer med og ikke av teknologi.

Når samfunnet endrer seg, må skolen gjøre det samme, og endringer i skolen innebærer at også lærerutdanning og samarbeid mellom skole og hjem må endre seg. Vi trenger en Restart.
Kapitlene i boka kan ses som bidrag i den aktuelle diskusjonen i norsk skole om utvikling av en digital didaktisk praksis. Boka henvender seg til både lærerstudenter, lærere og de som jobber i lærerutdanninga.

Bidragsytere i boka er Anne-Mette Bjøru, Ingvild Jensen, Lisbeth Bergum Johanson, Silje Solheim Karlsen, Carola Kleemann, Saeed Manshadi, Rigmor Mikkelsen, Aksel Pedersen, Helge Chr. Pedersen, Mona Rist, Geir Zakariassen og Bjørnar Ødegårdstuen. Alle tilknyttet Institutt for lærerutdanning og pedagogikk, UiT - Norges arktiske universitet.

Lisbeth Bergum Johanson er førstelektor i samfunnsfag ved Institutt for lærerutdanning og pedagogikk, UiT - Norges arktiske universitet.

Silje Solheim Karlsen er førsteamanuensis i norsk ved Institutt for lærerutdanning og pedagogikk, UiT - Norges arktiske universitet.

Sammen leder de forskningsgruppa Fleksibel lærerutdanning i nord.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
221
ISBN
9788215028217
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Restart: å være digital i skole og utdanning
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Restart: å være digital i skole og utdanning:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Alt er OK

Ebba Schjølberg Eiring
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv