Meny

Endelig skal vi innom Mummi-universet igjen! Koppen med Mummihuset rommer hele 0,3 liter, og gir deg mange muligheter til god drikke. Hva med varm sjokolade til kveldsmaten i denne lekre koppen? Koppen ble lansert i 2015, 70 år etter at den første Mummiboken ble utgitt. Dette motivet er selve grunnmuren i et deilig univers både store og små har et forhold til. En kopp som vil glede enhver ny eier. 

De sjarmerende og populære Mummikoppene kommer i en rekke varianter, slik at du kan velge akkurat den favorittfiguren du ønsker deg. Koppene er et fint tilbakeblikk på det nostalgiske universet i Mummidalen, den velkjente introsangen i TV-serien og hvilke unike karakterer vi ble kjent med i Tove Janssons verden. Mummikoppene kommer fra Arabia, og er en av de mest kjente produktene deres. Allerede i 1950 kom det første Mummiserviset, men det var ikke før i 1990 at de unike Mummikoppene så dagens lys. Det sjarmerende dekoret på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter. 

Mummihuset rommer 0,3 liter og viderefører den kjente, lekne blåfargen i dekoret. Koppen tåler fint oppvaskmaskin, anbefalt bruk er lite pulver og lav temperatur.

Det er på tide å velge din favoritt blant Mummikrusene. Men husk at de liker seg ekstra godt sammen, og før du vet ordet av det har du blitt en samler. For Tove Janssons figurer er det umulig å ikke bli glad i.

 

FAKTA
Mummihuset
Nr: 8109621
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger