Meny

Krus Mummi 0,3l Mummitrollet

Arabia

Så er han her på ny igjen, vårt Mummitroll er alles venn! Les mer
Vår pris
199,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 10 bonuskroner!

Vår pris: 199,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 10 bonuskroner!

Mer om produktet

I hvert fall vår… Og snart er han din også! Mummitrollet er eventyrlysten, men drar sjelden på eventyr alene. Han er nemlig ganske engstelig av seg, og blir overlykkelig hvis akkurat du har lyst til å la ham bo på kjøkkenet ditt. Koppen rommer hele 0,3 liter og er malt i en skjønn turkisfarge. Han har hale kort og nese stor, og er tross alt det beste Mummitroll som fins på jord. Han er også perfekt å gi bort i gave for å glede noen du er glad i. 

De sjarmerende og populære Mummikoppene kommer i en rekke varianter, slik at du kan velge akkurat den favorittfiguren du ønsker deg. Koppene er et fint tilbakeblikk på det nostalgiske universet i Mummidalen, den velkjente introsangen i TV-serien og hvilke unike karakterer vi ble kjent med i Tove Janssons verden. Mummikoppene kommer fra Arabia, og er en av de mest kjente produktene deres. Allerede i 1950 kom det første Mummiserviset, men det var ikke før i 1990 at de unike Mummikoppene så dagens lys. Det sjarmerende dekoret på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter. 

Koppen med Mummitrollet vårt er turkis og rommer 0,3 liter. Koppen tåler fint oppvaskmaskin, anbefalt bruk er lite pulver og lav temperatur.

Det er på tide å velge din favoritt av Mummikrusene. Men husk at de liker seg ekstra godt sammen, og før du vet ordet av det har du blitt en samler. For Tove Janssons figurer er det umulig å ikke bli glad i.

 

Fakta