Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Krus Mummi 0,3l Snorkfrøken

Finnes i disse variantene:

249,-
Ventes til lager

Logg inn for å se din bonus

Illustrasjonen på koppen baserer seg på tegneserien «Mummitrollet på Rivieraen» fra 1955. Mummifamilien seiler til Frankrike for å leve et luksusliv på Rivieraen – hvor de kommer utfor mange uhell og misforståelser. Snorkfrøken vinner penger på et casino, og kjøper en bikini for pengene. Dessverre liker hun ikke hvordan speilbildet ser ut. Hun er heller ikke sikker på hvor eller hvordan hun skal ta på leppestift. Historien beskriver Snorkfrøken som ikke bare feminin og forfengelig, men også modig og flink.

De sjarmerende og populære Mummikoppene kommer i en rekke varianter, slik at du kan velge akkurat den favorittfiguren du ønsker deg. Koppene er et fint tilbakeblikk på det nostalgiske universet i Mummidalen, den velkjente introsangen i TV-serien og hvilke unike karakterer vi ble kjent med i Tove Janssons verden. Mummikoppene kommer fra Arabia, og er en av de mest kjente produktene deres. Allerede i 1950 kom det første Mummiserviset, men det var ikke før i 1990 at de unike Mummikoppene så dagens lys. Det sjarmerende dekoret på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter.

Koppen rommer 0,3 liter og har en delikat, lilla base. Koppen tåler fint oppvaskmaskin, anbefalt bruk er lite pulver og lav temperatur.

Det er på tide å velge din favoritt blant Mummikrusene. Men husk at de liker seg ekstra godt sammen, og før du vet ordet av det har du blitt en samler. Tove Janssons figurer er det umulig å ikke bli glad i.

Nr: 8159084

Medlemmers vurdering

P
Pia – 25.08.2020

– Nydelig motiv, fin farge, god å drikke av.

L
L – 30.04.2020

– God kvalitet

Flere produkter fra Arabia:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv