Krus Mummi sesong, 0,3l Snøfall

Arabia

Nydelig, blå sesongkopp med Mummitrollet. Les mer
Vår pris: 249,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 12 bonuskroner!

Mer om produktet

Mummitrollet er ute og går i snøværet, og plutselig går det opp for ham hvor snøen kommer fra. Han som alltid hadde trodd at snøen vokste opp av bakken! Et snøfnugg lander på nesa hans og han kjenner hvordan de dalende, vakre snøflakene gjør han lettere til sinns.

Sesongkoppene fra Arabia kommer to ganger i året og er populære samleobjekter for alle som er glad i de gode og morsomme figurene fra Mummidalen!

De sjarmerende og populære Mummikoppene kommer i en rekke varianter, slik at du kan velge akkurat den favorittfiguren du ønsker deg. Koppene er et fint tilbakeblikk på det nostalgiske universet i Mummidalen, den velkjente introsangen i TV-serien og hvilke unike karakterer vi ble kjent med i Tove Janssons verden. Mummikoppene kommer fra Arabia, og er en av de mest kjente produktene deres. Allerede i 1950 kom det første Mummiserviset, men det var ikke før i 1990 at de unike Mummikoppene så dagens lys. Det sjarmerende dekoret på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter.

Koppen rommer 0,3 liter og kommer i en stilig blåfarge. Koppen tåler fint oppvaskmaskin, anbefalt bruk er lite pulver og lav temperatur.

Det er på tide å velge dine favoritter blant Mummikrusene. Men husk at de liker seg ekstra godt sammen, og før du vet ordet av det har du blitt en samler. For Tove Janssons figurer er det umulig å ikke bli glad i!

 

Fakta