Mummi barneservise Mummitrollet

Arabia

Porselenservise fra Arabia, dekorert med Tove Janssons originaltegninger av de herlige figurene vi kjenner igjen fra Mummidalen. Les mer
Gaver og utstyr
Legg i ønskeliste
Vår pris: 449,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 22 bonuskroner!

Mer om produktet

Mummiservise er en perfekt gave - de blir brukt og elsket av både unge og gamle. Mummi-trollene har fanget hjertene til mange mennesker rundt om i verden, Tove Janssons figurer er klassikere og elsket av både unge og gamle. Arabia begynte å produsere hjemmeprodukter med Mummi-illustrasjoner allerede i slutten av 1950-tallet, men den store Mummibølgen startet for fullt i 1990, da Mummi ble mer populær enn noen gang før. Arabia lanserer vanligvis 1-2 nye krus per år og ytterligere sommer- og vintersesongens krus. Og nå får du altså Mummitallerkenkrus og -tallekerken i pakke.

Mummis enorme tiltrekningskraft ligger i trolig temaene som Tove Jansson tar frem, - familie versus ensomhet, spennende eventyr, og det å håndtere en vanskelig tid - alt satt opp mot stormer og uoverstigelige fjell. Folk kjenner tilhørighet til Mummitrollet. Tove Jansson mente selv at barna, selv om de kanskje ikke helt forstår de moralske nyansene, får de en følelse av trygghet og utvikler seg selv gjennom fortellingene. Mummitrollene gir barn og voksne innsikt i følelser de kanskje ikke var helt klar over, mente hun.

Perfekt barnesett til mummifans. Består av to deler; asjett med høye kanter og kopp. Asjetten har motiv av Mummitrollet. I holdbart porselen.

  • Tallerken: diameter: 28,3 cm
  • Kopp: diameter: 7,2 cm høyde: 7,4 cm
  • Tåler oppvaskmaskin.

Fakta