Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Mummi krus 0,3 L Vinterens under

Finnes i disse variantene:

299,-
Utsolgt

Illustrasjonene på sesongens kolleksjon Vinterens under er basert på Tove Janssons tegneserie «Moomin’s Winter Follies» fra 1955. I historien bestemmer Mummifamilien seg for å droppe den årlige dvalen. Når den eksentriske idrettsentusiasten herr Brisk dukker opp, tar det ikke lang tid før beboerne i Mummidalen er fullt opptatt med å utfordre hverandre i ulike vintersporter – noe som fører til blandede følelser.

Den ene siden av kolleksjonen viser Mummitrollet, Mummipappa, Mummimamma og Snorkfrøkens vaklende forsøk på skøyter. På den andre siden av porselenet ser vi Mymlen som beundrer herr Brisk når han forsøker å overbevise henne om de positive helseeffektene av isbading.

Mummikoppene kommer fra Arabia, og er en av de mest kjente produktene deres. Allerede i 1950 kom det første Mummiserviset, men det var ikke før i 1990 at de unike Mummikoppene så dagens lys. Den sjarmerende dekoren på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter.

Samler du på Mummikopper, er du på riktig sted. Dette nye kruset vil tilføre samlingen din et friskt pust, og er i tillegg en svært fin gave.

Størrelse: 0,3 l
Tåler oppvaskmaskin

 

Nr: 8210632

Medlemmers vurdering

Flere produkter fra Arabia:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv