Meny

Medarbeiderundersøkelsen gjennomført - hva nå?

; Tone Aarum Sæter

Medarbeiderundersøkelser er et verktøy for å kartlegge arbeidsmiljøet i virksomheten. Brukes medarbeiderundersøkelser som et dialogverktøy, kan opplevelsen av pliktløp erstattes med opplevelsen av å delta i en utviklingsprosess. Les mer
Vår pris
395,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 20 bonuskroner!

Vår pris: 395,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 20 bonuskroner!

Om boka

Medarbeiderundersøkelser er et verktøy for å kartlegge arbeidsmiljøet i virksomheten. Brukes medarbeiderundersøkelser som et dialogverktøy, kan opplevelsen av pliktløp erstattes med opplevelsen av å delta i en utviklingsprosess.

Denne boka retter seg til ledere med personalansvar, og er en praktisk håndbok for hvordan du kan følge opp medarbeiderundersøkelsen i praksis når resultater foreligger. Boka vil også være av interesse for HR, vernetjenesten og tillitsvalgte.
I denne boken får du
? innføring i dialogmodellen, som viser hvordan du steg for steg kan gjennomføre oppfølgingsarbeidet
? konkrete råd og tips til hvilken rolle du bør ta, og hva du bør gjøre underveis i arbeidet
? innblikk i hvordan du kan bruke medarbeiderundersøkelsen til å utvikle ditt eget lederskap
? vite hvordan hele virksomheten kan jobbe systematisk og helhetlig med dette, og hva du som leder og virksomheten kan få igjen for arbeidet
Sentralt står dialogen, der ledere og medarbeidere har felles ansvar for utviklingen av et godt arbeidsmiljø. Vi er hverandres arbeidsmiljø året rundt. Arbeidsmiljø er ikke noe vi bare HAR. Vi GJØR det, sammen!

Fakta