Meny
 
Ros - 
      Gry Espedal
    
      David Keeping

Ros

om anerkjennende ledelse og hvordan skape verdsettende arbeidsmiljø

; David Keeping (Illustratør)

Lær deg kunsten å rose dine medarbeidere!

Å være en anerkjennende leder eller coach handler om en holdning, et tenkesett og en tilnærming som bringer det beste frem i andre, enten det er medarbeidere, kollegaer eller ledere. Les mer
Vår pris
405,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 405,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Kindle

Lær deg kunsten å rose dine medarbeidere!

Å være en anerkjennende leder eller coach handler om en holdning, et tenkesett og en tilnærming som bringer det beste frem i andre, enten det er medarbeidere, kollegaer eller ledere. Det handler om å gi tilbakemeldinger som skaper engasjement og lyst, og om å jobbe med arbeidsmiljøet slik at det kjennes verdsettende.

Forfatteren viser deg hvordan du kan bli bevisst på det du allerede gjør som er av anerkjennende art, og hvordan du kan handle og tenke annerledes for å fokusere på anerkjennelse, både som leder og coach.
Vi er ofte ikke gode nok til å rose andre og gode medarbeidere kan slutte i jobben sin fordi de ikke opplever å bli satt pris på. Mange ledere roser medarbeidere med korte kommentarer som: «Det var bra!» eller «Så flink du er!». Men, å være en anerkjennende leder eller coach handler om så mye mer.Hvis du som leder blir god til å rose og anerkjenne andre får du medarbeidere med økt produktivitet, interesse for sine kollegaer, lojalitet, gode tilbakemeldinger og tilfredse kunder.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal akademisk
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 224
ISBN: 9788205538382
Utgave: 1. utg.
Format: PDF
Filstr: 4.7 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger