Meny
Norges vakreste sommersteder - Maison interiør

Norges vakreste sommersteder

Maison interiør (Utgiver) ; Elin Vaaland (Bidragsyter)

En restaurert villadrøm i Lyngør, en nostalgisk perle i sunnmørsk natur eller en hytte på naturens premisser i havgapet på Veierland. Les mer
Vår pris
409,-
Spar
40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 409,-
Spar: 40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Felles for alle sommerstedene i boka er at de har noe personlig over seg: det lille ekstra. En bolig er ikke bare flotte møbler og gjenstander, den speiler menneskene som bor der. Maison Interiør har sammen med Schibsted forlag samlet noen av de vakreste og mest personlige sommerstedene fra hele vår langstrakte kyst mellom to permer. Resultatet er en nydelig bok full av fargesprakende bilder, mange av dem tatt av Sølvi dos Santos. Dette er virkelig en bok å drømme seg bort i!

Hjemme hos
Et av sommerstedene i boka tilhører Signe Schineller, kjent fra blant annet tv-programmet "Sinnasnekker'n". Hun kom til Leka i Trøndelag fra Brooklyn, NY. Sommerhuset hennes bærer preg av gjenbruksglede og nostalgi. Et annet av "jordbærstedene" i boka tilhører Helene Uri, som fant sitt forfatterfristed ved Randsfjorden. Blant de moderne sommerstedene finnes en prakthytte på Veierland - her er det som om sommeren skinner tvers gjennom huset!

Foto fra boka

Omsorgsfullt planlagte hager, dører som kan åpnes på vid gap - det er sånn vi vil ha det om sommeren!

Fra gods til kolonihage
Den norske sommerdrømmen kan like gjerne finnes i en kolonihytte midt i Oslo som i mer herskapelige omgivelser. Felles for alle sommerstedene er likevel at det er enkelt å komme seg UT - vi drømmer om sommeren den ene halvparten av året, og når den endelig kommer, vil vi få med oss hvert eneste sekund!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Schibsted
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 224
ISBN: 9788251636414
Utgave: 1. utg.
Format: 29 x 24 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger