Meny

Bergen = Bergen : architecure and stories

arkitektur og historier

«Arne Skinlos fotobok om Bergen er en unik historie i bilder om en av de de viktigste byene i hansaforbundet og en av de mest karakteristiske og sjarmerende byene i Norge. Selv om du aldri har vært i Bergen, vil denne boken få deg til å tro at du kjenner den. Les mer
Vår pris
393,-
Spar
56,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 393,-
Spar: 56,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

«Arne Skinlos fotobok om Bergen er en unik historie i bilder om en av de de viktigste byene i hansaforbundet og en av de mest karakteristiske og sjarmerende byene i Norge. Selv om du aldri har vært i Bergen, vil denne boken få deg til å tro at du kjenner den. Det vil være en fryd for alle som leser denne boken og ser på bildene å følge Arne i hans tidløse fotoreise gjennom byen. Vi er alle heldige som får være med på denne reisen gjennom hans arbeid.»
JULIA ANNA GOSPODAROU, forfatter av bestselgeren From Basics to Fine Art

.Arne Skinlo's photography book about Bergen is a one-of-a-kind story in images about one of the most important cities of the Hanseatic league and one of the most characteristic and charming cities of Norway. Even if you have never been to Bergen, this book will make you think you know it. It will be a delight for everyone reading this book and look- ing at the photographs to follow Arne in his timeless photography journey through the city. We are all lucky to be part of this journey through his work."
JULIA ANNA GOSPODAROU, author of the best-selling book From Basics to Fine Art
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kolofon
Innbinding: Innbundet
Språk: Flerspråklig
Sider: 149
ISBN: 9788269312300
Utgave: 1. utg.
Format: 31 x 25 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger