Ett år i verdensrommet

og et liv med oppdagelser

Den personlige historien til astronauten som brøt alle rekorder da han tilbrakte ett sammenhengende år på Den internasjonale romstasjonen (ISS).

Scott Kelly har foretatt fire reiser til verdensrommet i løpet av sin lange karriere som astronaut, og har opplevd ting som er få andre forunt. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Den personlige historien til astronauten som brøt alle rekorder da han tilbrakte ett sammenhengende år på Den internasjonale romstasjonen (ISS).

Scott Kelly har foretatt fire reiser til verdensrommet i løpet av sin lange karriere som astronaut, og har opplevd ting som er få andre forunt. Nå tar han oss med ut i det ytre rom og beskriver hvordan det oppleves å tilbringe ett år under forhold som ikke er ment for menneskeliv; den nedbrytende effekten på kroppen; fraværet av alt og alle han er glad i på jorden; den potensielt katastrofale effekten av å kollidere med romsøppel; og den enda mer uhyggelige tanken på å ikke være i stand til å hjelpe dersom en tragedie skulle ramme noen der hjemme - en opprivende situasjon som Kelly havnet i på en tidligere romferd, da kona til hans tvillingbror, kongresskvinnen Gabby Giffords, ble skutt mens han fremdeles hadde to måneder igjen av sitt oppdrag.

Medfølelse, humor og besluttsomhet gjennomsyrer Kellys fortelling når han ser tilbake på den turbulente oppveksten i New Jersey og den ungdommelige gnisten som ledet til hans utrolige karriere, ikke minst når han ser framover mot utforskningen Mars, det neste store skrittet i romutforskningen.

Ett år i verdensrommet er viser den menneskelige fantasiens og viljestyrkens triumf, og gir et unikt innblikk i det endeløse underverket som verdensrommet er.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
365
ISBN
9788202536565
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Endurance : a year in space, a lifetime of discovery
Format
23 x 16 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ett år i verdensrommet:

Rus

Trond Nergaard Bjerke
Innbundet 
379,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

BAKE

Paul Hollywood
Innbundet 
377,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv