Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Hørselstap

stress og mestring

At nedsatt hørsel medfører vansker med å oppfatte hva som blir sagt, og annen lydinformasjon, kan virke som en selvfølge.
Likevel opplever mange med nedsatt hørsel at personer i omgivelsene forstår lite av hva det innebærer i praksis. Les mer

329,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

At nedsatt hørsel medfører vansker med å oppfatte hva som blir sagt, og annen lydinformasjon, kan virke som en selvfølge.
Likevel opplever mange med nedsatt hørsel at personer i omgivelsene forstår lite av hva det innebærer i praksis. I denne boken beskrives ulike negative konsekvenser av hørselstap og hvordan disse kan håndteres. Slik innsikt kan bidra til at du som selv har nedsatt hørsel, personer i dine omgivelser og i arbeidslivet og personell som jobber med hørselshemmede, blir bedre rustet til å forstå hvilke følger hørselstapet har for den det gjelder, til å gi informasjon til andre og til å tilrettelegge for gode høreforhold i omgivelsene.

Å ikke kunne stole på at man kan oppfatte hva som blir sagt, eller å ha vansker med å finne ut hvor lyder kommer fra, kan resultere i kronisk stress. En vedvarende beredskap (Hva sa han? Hvilken lyd var det?) kan over tid føre til kroppslige plager som muskelsmerter, noe som igjen kan virke negativt inn på søvnen. For noen vil det være viktig å kunne lære å «skru av» en slik årvåkenhet.

Omtale av boken: sykepleien.no/bok/2018/10/nyttig-og-bredt-om-horselshemming

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
187
ISBN
9788205513914
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Hørselstap
Format
24 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hørselstap:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kilden

Gabriel Scott
Innbundet 
272,- 299,-
 

Fem

Vidar Mæland Bakke
Innbundet 
318,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv