Min side Kundeservice Bli medlem

Autisme og mental helse

I boken forteller dyktige fagfolk om hvordan ulike psykiske lidelser arter seg hos mennesker med asd, og hva man må vite for å kunne gi god behandling.

Det var lenge en rådende oppfatning at personer med autismespekterlidelser (asd) ikke kunne ha psykiske lidelser. Les mer

499,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

I boken forteller dyktige fagfolk om hvordan ulike psykiske lidelser arter seg hos mennesker med asd, og hva man må vite for å kunne gi god behandling.

Det var lenge en rådende oppfatning at personer med autismespekterlidelser (asd) ikke kunne ha psykiske lidelser. Alle vansker de hadde ble forstått som en del av autismen. Det førte til at mange mennesker med asd ikke fikk den hjelpen de trengte for psykiske vansker som angst og depresjon. I dag er det bred faglig enighet om at mennesker med asd er mer sårbare for å utvikle psykiske lidelser enn andre. Likevel er det mange som ikke får adekvat behandling for disse vanskene, fordi fagpersoner innen psykisk helsevern ofte har lite erfaring med denne sammensatte gruppen.

Boken retter seg mot helsepersonell og andre interesserte, og gir bred kunnskap innen et område der det tidligere er skrevet lite på norsk.

"Til tross for noen mangler, er dette en betydningsfull oppsummering av nyere kunnskap om autismespekterforstyrrelser som kan bidra til å heve kompetansen hos fagpersoner som skal møte og hjelpe denne pasientgruppen." Les hele anmeldelsen i Tidsskrift for Norsk psykologforening.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
337
ISBN
9788205552258
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Autisme og mental helse
Format
24 x 17 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Autisme og mental helse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

ADHD

Kristin Leer
Innbundet 
363,- 399,-
 

ADHD

Sverre Hoem
Innbundet 
609,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv