Meny
 

Håndkle hvit/beige 70x130

Lexington

Få hotellfølelsen hjemme med dette delikate håndkledet. Les mer
Finnes i disse fargeneFinnes i disse størrelsene

Mer om produktet

De lekre håndklærne i Lexingtons Hotel-linje er inspirert av nettopp det – et luksushotell med myke tekstiler av ypperste kvalitet. Håndklærne, med de broderte stripene og den velkjente logoen ser både elegante og innbydende ut. Gi deg selv en følelse av hverdagsluksus på badet med disse myke håndklærne.

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene mange kunder har lagt sin elsk på. Lyse, luftige farger tilfører raskt hjemmet en luksuriøs og innbydende stemning. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals). 

Les mer om "The Lexington Way" her.

Anbefalt vask er 60 grader. For at håndkleet skal holde seg mykt og deilig, anbefaler vi å unngå tøymykner og tørking i tørketrommel.

Materiale: 100 % bomull
Mål: 70x130 cm

Selges enkeltvis!

Fakta