Meny

Det finnes knapt noe deiligere enn et mykt og klassisk Lexington-håndkle i 100 % bomullsfrotté. Dette delikate og absorberende håndkleet er også en perfekt gave sammen med et duftlys eller en fristende dusjsåpe. Vi kjenner alle til den trygge følelsen du får inntullet i et mykt håndkle. Etterpå kan du sette deg på badekarkanten og høre på radioen i bakgrunnen, slappe av og ta en velfortjent pause i den travle hverdagen.

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene mange kunder har lagt sin elsk på. Lekre, luftige farger tilfører raskt hjemmet en luksuriøs og innbydende stemning. Eksklusive håndklær, sengetøy og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Mål: 50 x 70 cm

Anbefalt vask er 60 grader. For at håndkleet skal holde seg mykt og deilig, anbefaler vi å unngå tøymykner og tørking i tørketrommel.

 

 

FAKTA
Farge: Vintage Green
Størrelse: 50x70 cm
Nr: 8120595
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger