Min side Kundeservice Bli medlem

Håndkle Original peach melon 70x130cm

550,-
Utsolgt

Det finnes knapt noe deiligere enn et mykt og klassisk Lexington-håndkle i 100 % bomullsfrotté. For Lexington kan sakene sine, og kommer med et delikat og absorberende håndkle, som i tillegg er en perfekt gave sammen med for eksempel et duftlys eller en fristende dusjsåpe? Vi kjenner alle til den trygge følelsen du får inntullet i et mykt håndkle. Etterpå kan du sette deg på badekarkanten og høre på radioen i bakgrunnen, slappe av og ta en velfortjent pause i den travle hverdagen.

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene mange kunder har lagt sin elsk på. Lyse, luftige farger tilfører raskt hjemmet en luksuriøs og innbydende stemning. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals). 

Les mer om "The Lexington Way" her.

Mål: 70 x 130 cm
Materiale: 100 % bomull

Anbefalt vask er 60 grader. For at håndkleet skal holde seg mykt og deilig, anbefaler vi å unngå tøymykner og tørking i tørketrommel.

Selges enkeltvis!

Nr: 8180156

Medlemmers vurdering

S
Synne – 10.09.2021

– Bildene av håndkleets farge lyver. Jeg ønsket håndklær i den fargen man kan se på bildet, altså lys ferskenfarget, men i stedet viser håndklærne seg å være knall oransje. En veldig skarp oransje farge som skjærer i øynene. Kvaliteten ellers vurderer jeg som lik andre håndklær man kan få kjøpt til en rimeligere pris.

Flere produkter fra Lexington:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv