Meny
 

Strandhåndkle velour bomull 100x180 lysblå/hvit

Lexington

Sommerfavorittene fra Lexington er tilbake! Les mer
Finnes i disse fargene

Mer om produktet

Hva er vel bedre enn å pakke seg inn i et stort, mykt og varmt strandhåndkle etter å ha startet dagen med et morgenbad? Etterpå er det helt perfekt å nyte morgenkaffen på brygga eller svaberget, og ta inn de første solstrålene, før dagen har kommet helt i gang. Badehåndkledet er laget i myk og deilig bomullsvelur. Kan vaskes på 40 grader.

Sommerkolleksjonen fra Lexington gjør at vi kan føle sjøbrisen i håret og høre bølgene slå mot stranden. Vi kan se for oss haver skinne i solen og kjenne hvordan smilet brer seg i ansiktet. Vi kjenner solen varme huden og sanden mellom tærne. Endelig er det sommer! Årets sommerkolleksjon kommer i sterke og klare farger, og er laget i materialer som varer og varer.

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomull
Mål: 100 x 180 cm

 

Fakta

Video: Life by the beach