Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Klimaboka

«En komplett guide til klimakatastrofen, med råd og løsninger.»

Dagbladet

Vi har fortsatt tid til å forandre verden. Fra verdens ledende klimaaktivist, Greta Thunberg, kommer den essensielle håndboken for å få det til.

Du tror kanskje det er en umulig oppgave å sikre en trygg fremtid for livet på jorden. Les mer

393,-

449,- Spar: 56,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Vi har fortsatt tid til å forandre verden. Fra verdens ledende klimaaktivist, Greta Thunberg, kommer den essensielle håndboken for å få det til.

Du tror kanskje det er en umulig oppgave å sikre en trygg fremtid for livet på jorden. Men det er håp - hvis vi lytter til vitenskapen før det er for sent.

I Klimaboka har Greta Thunberg samlet kunnskapen til over hundre eksperter - geofysikere, oseanografer og meteorologer; ingeniører, økonomer og matematikere; historikere, filosofer og urfolksledere - for å gi oss alle kunnskapen vi trenger for å bekjempe klimakatastrofer. Sammen med dem deler hun sine egne historier om å demonstrere og avdekke grønnvasking rundt om i verden. Hun viser at dette er en av våre største utfordringer, men også vår største kilde til håp. Når vi har sett hele bildet, hvorfor handler vi ikke? Og hvis et skolebarns streik kunne sette i gang en global protest, hva kan vi få til sammen?

Vi lever på et avgjørende tidspunkt i menneskehetens historie. Sammen kan vi få til det tilsynelatende umulige. Men det må være oss, og det må være nå.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk
Sider
446
ISBN
9788202761677
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
25 x 18 cm
Nr
8211825

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«En komplett guide til klimakatastrofen, med råd og løsninger.»

Andreas Wiese, Dagbladet

«Sammen med praktfulle fotografier og gode illustrasjoner utgjør koret av stemmer Thunberg har samlet, et obligatorisk leksikon om de økologiske krisene vi står midt oppi.»

Anna Kvam, Stavanger Aftenblad

«Skal du kunne danne deg det store bildet, må du lese «Klimaboka», den mest fullstendige, lettfattelige framstillingen av klimakrisa til nå.»

Tom Egil Hverven, Klassekampen

«Resultatet er ei gullgruve. Lesaren får god oversikt over årsakene, konsekvensane og ikkje minst kva me kan gjera med klimaendringane. Tekstane er engasjerande og lettlesne. Temmeleg tung forsking har blitt slipt og kvesst sånn at ho er lett å forstå. Du både blir og føler deg smart av å lesa Klimaboka.»

Magnus Rotevatn, www.framtida.no

«Sjeldent har jeg lest og forstått på et mer grunnleggende vis hvilken systemendring vi nå står overfor.»

Andrew Kroglund, Vårt Land

«Boken er klimabokEN. ... en bok som kunne beskrives som en kullgruve tettpakket med energi til klimakampen - og her blir det ikke farlige utslipp av å grave.»

Ivan George Chetwynd, www.besteforeldreaksjonen.no

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Klimaboka:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

2070

Bjørn H. Samset
Innbundet 
363,- 399,-

Alene

Peder Kjøs
Innbundet 
99,- 369,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv