Meny
Bread Maker - Lékué
  • relatert illustrasjon
  • relatert illustrasjon
  • relatert illustrasjon
  • relatert illustrasjon

Bread Maker

Lékué

Denne fleksible silikonbollen er muligens den rimeligste, mest praktiske og enkleste brødmaskinen du kan finne! Les mer
Vår pris
399,-


Leveringstid: Ventes til lager 07.02.2023

Vår pris: 399,-


Leveringstid: Ventes til lager 07.02.2023

Med Lékué "Bread Maker" kan du veie, elte og bake med et og samme produkt. På grunn av brødformens allsidighet er du i stand til å lage dit eget hjemmelagde brød på en enklere og tidsbesparende måte. Lékués bread maker er en delvis lukket skål i silikon. Dampen sirkulerer inne i bollen og brødet blir ekstra saftig og sprøtt. Sideåpninger tillate at varm luft kommer ut av sirkulasjon, noe som gir brødet en sprø og gyllen tekstur. Lykke til med hjemmebakt brød på en enkel og grei måte! Beste av alt - Ingen deig på fingrene, og bare vaske bollen!

«Dette er en silikonbolle hvor du blander sammen deigen og knepper den sammen. Når deigen er ferdig hevet trenger du ikke å gjøre annet enn å sette formen inn i ovnen å steke brødet. Enklere kan det ikke bli, du trenger ikke å så mye som ta på deigen. Brødet får en fin fasong og en veldig sprø og god skorpe, samtidig som det er vedig mykt og saftig inni.» kristinsmiddagstips.blogspot.no

Produktet er laget av 100% platinum silikon. Silikonens non-stick egenskaper vil hindre at deigen sitter igjen. Tåler temperaturer fra -60 til 220 grader. 

Mål:
Høyde: 13 cm
Bredde: 28 cm
Lengde:. 28 cm
Kapasitet: 600 ml.

Oppskrifter følger med.