Meny

Bakeboka

; Ingvar Eriksson (Illustratør)

Alle har lyst til å bake mer. Men hvilken oppskrift på grovt hverdagsbrød er egentlig den beste? Hva er de gode tipsene for rundstykker til helgefrokosten eller skolebrød til barnebursdagen? Hvordan var det bestemor pleide å bake den utrolig gode kringla si? Og hva med de spesielle teknikkene alle snakker om, fra eltefrie brød og superenkel grytebakst til surdeigsbaking og langsom heving? Bakeboka samler absolutt alle oppskrifter som hjemmebakeren trenger, fra firkornbrød og grovt rugbrød til loff og rosinboller. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 18 bonuskroner!

Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 18 bonuskroner!

Om boka

Alle har lyst til å bake mer. Men hvilken oppskrift på grovt hverdagsbrød er egentlig den beste? Hva er de gode tipsene for rundstykker til helgefrokosten eller skolebrød til barnebursdagen? Hvordan var det bestemor pleide å bake den utrolig gode kringla si? Og hva med de spesielle teknikkene alle snakker om, fra eltefrie brød og superenkel grytebakst til surdeigsbaking og langsom heving?

Bakeboka samler absolutt alle oppskrifter som hjemmebakeren trenger, fra firkornbrød og grovt rugbrød til loff og rosinboller. Samtidig viser den oss hvordan baking kan være enkelt, moro og matnyttig.

Sverre Sætre er kokk, baker og konditor og eier av Sverre Sætres konditori på Briskeby i Oslo. Hans forrige bok, Den store kakeboka, vant prisen for årets beste kokebok i 2011.

Fakta

Bla i boka