Min side Kundeservice Bli medlem

Bak glutenfritt med Ulrika

Med gode oppskrifter kan du bake fantastisk gode og sunne brød og kaker - helt uten gluten og hvitt sukker.

Mange får det bedre når de reduserer inntaket av gluten eller dropper det helt. Med Ulrikas Davidssons gjennomarbeidede oppskrifter er det lett å lage glutenfrie alternativer som alle kan spise! Her finner du bare naturlige ingredienser, med glutenfrie melsorter. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Innbundet
Utsolgt
Med gode oppskrifter kan du bake fantastisk gode og sunne brød og kaker - helt uten gluten og hvitt sukker.

Mange får det bedre når de reduserer inntaket av gluten eller dropper det helt. Med Ulrikas Davidssons gjennomarbeidede oppskrifter er det lett å lage glutenfrie alternativer som alle kan spise! Her finner du bare naturlige ingredienser, med glutenfrie melsorter.

Nyt smaken av nybakt brød, kaker, muffins, snacks, pizza og paier.

Ulrika Davidsson er en av Sveriges mest populære kostholdseksperter og kokebokforfattere. Hun har utgitt 21 kokebøker som har solgt over en million eksemplarer og blitt oversatt til 12 språk.

Detaljer

Forlag
J.M. Stenersens forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
125
ISBN
9788272016103
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
25 x 20 cm
Nr
8160880

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bak glutenfritt med Ulrika:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Wiola

Kristin Wiola Ødegård
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv