Min side Kundeservice Bli medlem

Basic glutenfri baking

Basic glutenfri baking lærer deg hvordan du får et vellykket resultat når du baker med glutenfritt mel.

Interessen og behovet for ferdigheter i glutenfri bakst har vært sterkt økende de siste 5 årene. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Basic glutenfri baking lærer deg hvordan du får et vellykket resultat når du baker med glutenfritt mel.

Interessen og behovet for ferdigheter i glutenfri bakst har vært sterkt økende de siste 5 årene. Dette har sammenheng med tiltagende bevissthet rundt hveteglutens generelt irriterende effekt på tarmslimhinnen, også hos de som ikke har fått påvist cøliaki eller hveteallergi.

Mone Sæland er Klinisk ernæringsfysiolog med doktorgrad i ernæring. Hun har i mange år utviklet gode metoder for å få til saftig og vellykket bakst. Hun har tidligere skrevet boken «Bak med spelt» og har nå samlet sine beste oppskrifter og sin kunnskap rundt glutenfri baking i en helt ny bok. Jon Marius Nilsson er fotograf og han har en spesiell pasjon for å lage, fotografere og fremfor alt spise god mat.

Detaljer

Forlag
Arneberg
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
98
ISBN
9788282201384
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Format
22 x 22 cm

Medlemmers vurdering

y
yra våge – 04.06.2022

– ved siden av en del gode tips om hvordan å håndtere disse spesielle deig-typene så bruker boka storsett ferdige glutenfrie melblandinger, alle ikke økologiske. Det blir heller ikke gitt anbefalinger om å bruke økologiske glutenfrie melkorter (ris, kikkerter, osv) med unntak for ikke økologisk jyutemel :( Dette jeg gjerne ville lære er ikke dekket av boka, heldigvis kjøpte jeg den tilmveldig redusert pris

Oppdag mer

Bøker som ligner på Basic glutenfri baking:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

BAKE

Paul Hollywood
Innbundet 
377,-
 

Vennemat

Ida Marie Aamot Storbakken
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv