Den store glutenfrie julebakeboka

med alt du har savnet av julebakst... og mer til

Denne presangen av en bok vil gi deg akkurat det du ønsker deg: Glutenfri julebakst som er minst like deilig som vanlig bakst! Her får du alt du har savnet av juleoppskrifter fra livet før du gikk over til et glutenfritt kosthold, samt mange nye favoritter. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Denne presangen av en bok vil gi deg akkurat det du ønsker deg: Glutenfri julebakst som er minst like deilig som vanlig bakst! Her får du alt du har savnet av juleoppskrifter fra livet før du gikk over til et glutenfritt kosthold, samt mange nye favoritter. Med alt fra julekake til lefser, og krumkaker til smultringer, blir den store utfordringen her å «kun» holde seg til syv slag.

Oppskriftene er selvfølgelig ekstra nyttig for deg med cøliaki, men også for alle dine nærmeste - besteforeldre, barnehager, skoler og arbeidsplasser. Velkommen til bakst som hele familien kan kose seg med, og som hverken vil ta ekstra tid eller kreve dyre spesialprodukter.

Elisabeth og Yiannis (som er utdannet kokk) er over snittet interesserte i mat. De startet blogg etter at sønnen fikk diagnosen cøliaki, og er kjent som @pappautengluten på Instagram. Etter flere år med iherdig testing, har de tidligere utgitt bøkene Den store glutenfrie bakeboka og Den store glutenfrie kokeboka.

Detaljer

Forlag
Frisk
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
204
ISBN
9788284370101
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Den store glutenfrie julebakeboka
Format
26 x 22 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den store glutenfrie julebakeboka:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv