Min side Kundeservice Bli medlem

Det norske dessertbordet

herligheter til hverdag og høytid

Det norske dessertbordet byr på gode tradisjonelle oppskrifter og fantastiske bilder. Dette er dessertenes Norge rundt. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Mens runde kaker ofte hører festen til, hadde desserten en fast plass på norske middagsbord før i tiden. Den drøyde maten og avrundet måltidet med en søt smak. I dag serverer vi som oftest desserten til høytider og på søndager - og da gjerne desserter fra det store utland.

Men visste du at rosenpudding fra Tromsø lages etter nesten samme oppskrift som italiensk panna cotta? Og at det bare er hårfine forskjeller mellom karamellpudding og crème brûlée? Eller at Dronning Mauds dessert kan minne veldig om tiramisu? Mange av dessertene kan også fint brukes til hverdags.

I denne boka har vi samlet de gode gamle, men også noen nye herligheter fra det norske dessertbordet. Vel bekomme!

Foto fra boka

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
151
ISBN
9788251687157
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
26 x 21 cm
Nr
8086737

Medlemmers vurdering

A
Anita – 26.12.2016

– Her er det mange klassiske og tradisjonelle desserter. Pent presentert. En fin bok å gi i gave.

B
Berit Karin øvrevik – 08.06.2016

– den norske deserboka

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det norske dessertbordet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv