Min side Kundeservice Bli medlem

Ekte glutenfri surdeig

Deilig konsistens, herlig smak og et flott utseende er noen av kvalitetene du får med et klassisk surdeigsbrød. Med Theresa Vangsøes glutenfri surdeig kan du oppnå samme fantastiske resultat med ditt glutenfrie bakverk - smaken er i topp, konsistensen slik den skal, og brødet er vakkert. Les mer

349,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Deilig konsistens, herlig smak og et flott utseende er noen av kvalitetene du får med et klassisk surdeigsbrød. Med Theresa Vangsøes glutenfri surdeig kan du oppnå samme fantastiske resultat med ditt glutenfrie bakverk - smaken er i topp, konsistensen slik den skal, og brødet er vakkert.

Boken inneholder 30 oppskrifter samt en guide til de ulike glutenfrie meltypene, slik at du kan bake helt glutenfritt med surdeig.

Theresa Vangsøe har bakt glutenfritt og utvikler egne oppskrifter i mer enn 10 år, siden hun som 13-åring ble diagnostisert med glutenallergi. Hun står bak bloggen «La Mia Cucina» og har skrevet flere kokebøker med glutenfri mat i fokus.

Detaljer

Forlag
Iris forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
124
ISBN
9788293359333
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Ægte glutenfri surdej

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ekte glutenfri surdeig:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv