Meny
Gjærbakst for alle - Marit Røttingsnes Westlie

Gjærbakst for alle

; Øystein Westlie (Fotograf)

«(...) Oppskriftene er lette å følge, godt illustrert, og med god variasjon av ulike teknikker. (...) (...) Noen av oss kan aldri få for mange brødoppskrifter, og selv om mye etter hvert begynner å ligne på noe man har laget før, klarer Westlie å lage et og annet vi ikke har prøvd før. (...) (...) Westlie kan åpenbart mye om baking og formidler dette med en smittende entusiasme. Med mindre du er glutenallergiker eller lavkarbo-fantast, finner du garantert noe som frister i denne boka. (...)»

, Stavanger Aftenblad
Ingenting lukter bedre enn fersk gjærbakst. Grovbrød, frokosthorn eller kringle med sjokoladefyll, eller hva med fint surdeigsbrød eller neslepizza? Her får du de aller beste oppskriftene! Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Gjærbaksten alle elsker - bak den selv! 

Ingen ting lukter bedre enn nybakt gjærbakst. Grovbrød, frokosthorn eller kringle med sjokoladefyll, eller hva med fint surdeigsbrød eller neslepizza? Her får du de aller beste oppskriftene! 

Den populære matbloggeren Fru Timian byr på verdens beste duft i huset, himmelske boller med melis, brødblingser som er så ferske at smøret smelter. Klassiske skolebrød og prinsessekake, nydelig kringle og babka med sjokolade- og mandelfyll. Italiensk pizza med boblende mozzarella og urtebrød med cherrytomater. Og mye mer av alt det gode vi kan lage av gjærbakst til enhver anledning, liten eller stor. 

«Bakte disse til lunsj i dag, de ble kjempegode. (...) Takk for superenkel oppskrift.» 

Kristin på bloggen Fru Timian 

Denne boka egner seg både for både nybegynnere og viderekomne. Forfatteren forklarer grundig hva du trenger av utstyr, hvordan du blander, elter, hever og steker slik at du får den beste og luftigste baksten. Trinn for trinn-bilder viser fremgangsmåte, for eksempel for lubne kardemommeknuter med melisdryss og fin fletteloff. Boka inneholder i tillegg utstyrsliste, omregnings- og porsjonstabeller og grunnoppskrifter som du selv kan variere etter smak og anledning. 

Gled deg til deilige smaker, vidunderlig duft i huset og glade mennesker rundt bordet! 

«Jeg har aldri fått så gode boller før!»

Michelle på bloggen Fru Timian 

 

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 165
ISBN: 9788202559120
Utgave: 1. utg.
Format: 26 x 20 cm
Nr: 8120560
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger