Glutenfri baking
brød og søte favoritter
Susanne Hovenäs ; Malin Randeniye ; Eva Hildén (Fotograf) ; Camilla Jensen (Oversetter)
Brød og kaker av alle slag - her er hele familiens favorittbakst i glutenfri utgave!
Dette er en inspirerende bok med oppskrifter for deg som liker å bake, uavhengig av erfaring, og som gjerne vil at alle skal kunne kose seg med nybakst - mettende muffins, syrlige matbrød og eventyrlige scones. Les mer
Dette er en inspirerende bok med oppskrifter for deg som liker å bake, uavhengig av erfaring, og som gjerne vil at alle skal kunne kose seg med nybakst - mettende muffins, syrlige matbrød og eventyrlige scones. Les mer
- Vår pris
- 349,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 3 virkedager
Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris:
349,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 3 virkedager
Brød og kaker av alle slag - her er hele familiens favorittbakst i glutenfri utgave!
Dette er en inspirerende bok med oppskrifter for deg som liker å bake, uavhengig av erfaring, og som gjerne vil at alle skal kunne kose seg med nybakst - mettende muffins, syrlige matbrød og eventyrlige scones. Eller hvorfor ikke diske opp med kremfylte sjokolademakroner, raw food-støvsugere, søte sandkaker med bringebærsyltetøy og sprø havrekaramellkaker?
I flere av oppskriftene er det også alternative forslag til melk og hvitt sukker, uten at det går på kompromiss med smaken. Her får du tips til hvordan du best kan lykkes med glutenfri bakst, og hvis du vil, kan du gjøre deg kjent med nye ingredienser som chiafrø, kokosolje og bjørkesøtt, og dessuten lære deg mer om glutenfrie melsorter og alternative søtningsmidler.
Dette er en inspirerende bok med oppskrifter for deg som liker å bake, uavhengig av erfaring, og som gjerne vil at alle skal kunne kose seg med nybakst - mettende muffins, syrlige matbrød og eventyrlige scones. Eller hvorfor ikke diske opp med kremfylte sjokolademakroner, raw food-støvsugere, søte sandkaker med bringebærsyltetøy og sprø havrekaramellkaker?
I flere av oppskriftene er det også alternative forslag til melk og hvitt sukker, uten at det går på kompromiss med smaken. Her får du tips til hvordan du best kan lykkes med glutenfri bakst, og hvis du vil, kan du gjøre deg kjent med nye ingredienser som chiafrø, kokosolje og bjørkesøtt, og dessuten lære deg mer om glutenfrie melsorter og alternative søtningsmidler.
- FAKTA
-
Utgitt:
2019
Forlag: Solum Bokvennen
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 125
ISBN: 9788274889095
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Baka glutenfritt
Format: 25 x 18 cm
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger